2.3 Albelli

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/p13198/domains/sociallounge.nl/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 879.
  • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /home/p13198/domains/sociallounge.nl/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 745.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home/p13198/domains/sociallounge.nl/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 25.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/p13198/domains/sociallounge.nl/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 135.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/p13198/domains/sociallounge.nl/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 135.

Martin Boschhuizen | Albelli

 
Albelli
 
Martin Boschhuizen
CRM Manager
 
 

 Martin werkt sinds 2010 bij fotoboekspecialist Albelli. Als Manager CRM & Acquisition is hij verantwoordelijk voor de groei het klantenbestand van Albelli in Europa en het optimaliseren van de klantervaring. 

Albelli is actief in 8 Europese landen en is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grootste fotoboekenspecialisten in Europa. Met de zelf ontworpen software maken klanten van hun eigen foto’s een persoonlijk fotoboek.

 
Internationale Multi Channel Campagnes
Bij veel internationale webshops is het moeilijk om de balans te vinden tussen centrale efficiƫntie en lokale relevantie. Tijdens deze sessie vertelt Martin over het spanningsveld deze twee tegenstrijdigheden en zijn ervaring hiermee. Hoe zet je in meerdere landen, Multi channel campagnes op zonder een nietszeggende eenheidsworst te creƫren? Hoe kun je succesvol testen en segmenteren in meerdere landen zonder te verdrinken in het werk? Martin geeft aan de hand van een aantal voorbeelden tips om vanuit een centrale organisatie locaal succesvol te zijn.